Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

Utöver de produkter vi själva designar och tillverkar marknadsför vi också leksaker från andra utvalda leverantörer; från barnböcker och kramdjur till leksaksbilar och pärlor. Kraven på kvalitet och säkerhet är förstås desamma som vi ställer på våra egna varumärken, eftersom bara det bästa är gott nog åt världens viktigaste människor.

Barnböcker

I vår stora blandning av barnböcker finns något för alla åldrar. Pekböcker för de minsta, bilderböcker, böcker för sagostunden, och ungdomsböcker för de lite äldre barnen. Micki erbjuder ett brett urval av barnböcker från Rabén & Sjögren

www.raben.se

DULCOP

Blåsiga bubblor och tillbehör i alla dess former från Europas största tillverkare av blåsbubblor. Dulcop finns i över 50 länder och har en mängd olika licenser, Disney, Smurfarna, Svampbob, Marvel etc. Sortimentent består även av olika blåsbubbelleksaker, bubbelsvärd, bubbelpistoler, jättebubblor med mera.

www.dulcop.com

Emek

I Emeks sortiment finns alla typer av Scanias och Volvos lastbilar i miniformat; timmerbilar, transportbilar, tipplastbilar, kranlastbilar, tankbilar och flera varianter av bilar för transport av olika saker. De högkvalitativa bilarna är i skala 1:25 och tillverkas i hållbar plast i Finland. Samtidigt som de är robusta och har ett högt lekvärde för de minsta lastbilschaufförerna, är bilarna tillräckligt detaljrika för vilken modellsamlare som helst.

www.emek.fi

K’S KIDS

Flera av de mjuka leksakerna i Mickis sortiment kommer från K’s Kids, vars sortiment består av allt från mjuka babyleksaker till aktivitetsleksaker. Wayne, Julia och Patrick är starka karaktärer som blivit älskade av många barn. På K's Kids website finns också Föräldrar support (Parents' Support center) som guidar föräldrar till hur man på bästa och mest pedagogiska sätt använder produkterna i barnens olika åldrar.

www.kskids.com/sv

PEACEABLE KINGDOM

Klistermärken och tillfälliga tatueringar i alla möjliga former. Olika motiv och egenskaper, vad sägs exempelvis om ett klistermärke som doftar?

www.peaceablekingdom.com/

PLAYBOX 

A World full of Crafts är ett lekfullt sortiment av XL-pärlor och indianpärlor i alla regnbågens färger. Pärlorna kommer i flaskor, burkar och hinkar, och utöver dessa finns många färdigkomponerade pärlset i olika storlekar och med olika teman samt flera olika pysselset.

www.playbox.se/

QUERCETTI

Pedagogiska och genomtänkta leksaker från Italien som uppmuntrar till lärande. Bland annat kulbanor, mosaiktavlor och magnetsiffror.

www.quercetti.com

REEVES

Måla efter nummer, skrapkonst, akrylfärger och tillbehör.

www.reeves-art.com/

SAFARI LTD

Handmålade och verklighetstrogna djur och människor i miniformat. Amerikanskt företag som sedan 30 år är ledande tillverkare av innovativa och lärorika miniatyrer. Brett sortiment av handmålade miniatyrfigurer med allt ifrån djur och insekter till drakar och fantasifigurer i olika storlekar och förpackningslösningar. En lärorik leksak som bland annat lär ut om historiska djur och skillnaden mellan arter.

www.safariltd.com

SIKU

Siku är en av de ledande tillverkarna av metallgjutna leksaksfordon (bilar, lastbilar, traktorer och båtar). Sortimentet innehåller idag över 400 modeller, både vanliga och radiostyrda i varierande storlekar; 1:87, 1:50, 1:43, och 1:32. Siku är ett familjeägt företag som grundades 1921 av Richard Sieper. 
www.siku.de

SNAZAROO

Snazaroo är ett sortiment av högkvalitativa, vattenbaserade ansiktsfärger och effekter, perfekt för såväl hemmabruk som professionell användning.

www.snazaroo.com

SOHNI-WICKE

Ett stort sortiment av leksakspistoler, gevär, skott och westernprodukter av välkända märket Lucky Luke.

Spy-X

Spionserien med allt för de små agenterna. Se i mörker, skriv hemliga meddelanden, hör på avstånd och mycket mer! Verklighetstrogna spionleksaker med alltifrån avlyssning till spionklocka och mörkerkikare.

Togu

Lekbollar, fotbollar och hoppbollar i massor av mönster, storlekar och färger. Ftalat-fria, tillverkas i Tyskland.

www.togu.de

VIKING TOYS

Viking Toys tillverkar säkra och hållbara leksaker av plast för barn mellan 1-6 år. Designen är enkel, med ett stort lekvärde och utrymme för barnen att använda och utveckla sin fantasi. Viking Toys arbetar efter sina fem S: Safe (säkra leksaker), Soft (mjuka leksaker), Strong (tåliga leksaker), Simple (enkla leksaker och Silent (tysta leksaker).

www.vikingtoys.se