Aktuellt

Ny licens med Babblarna

9 oktober, 2018

Nya produkter med Babblarna, ute hösten 2019

Nu inleder vi på Micki Leksaker ett nytt samarbete med Babblarna – barnens färggladaste favoritkaraktärer. Babblarna är ett helsvenskt gäng figurer som hjälper barn att komma igång med tal och språk. I Babblarnas värld är målet att babbla, prata, sjunga och leka tillsammans. Ur babbel och joller kommer tal och språk!

– Ända sedan de första böckerna med Babblarna släpptes för elva år sedan har jag drömt om att det ska finnas riktigt roliga, rejäla och lärorika leksaker med figurerna som gör språkleken i Babblarnas värld ännu mera konkret och motorisk, säger Anneli Tisell, grundare av Babblarna.

Produktutvecklingen har dragit igång och det första släppet av produkterna planeras till hösten 2019. Grunden i utvecklingsarbetet ligger i Babblarnas värdeord: Att det ska vara roligt, inkluderande och utgå från barnen.

– Det känns otroligt spännande och roligt att Babblarna och deras fantastiska värld blir en del av Micki Leksakers portfölj. Att få utveckla produkter med de här karaktärerna som är så omtyckta av många barn och ute på förskolor känns väldigt inspirerande, säger Kristina Aronsson på Micki Leksaker.

Nu ser vi fram emot att dessa populära karaktärer ska bredda vårt utbud inom kategorierna figurer och lekvärldar, utklädning och rollek samt pedagogiska leksaker för barn 0-3 år.

– Att få tillfälle att göra denna utveckling tillsammans med anrika och fantastiskt duktiga Micki känns naturligtvis mycket bra och inspirerande, säger Anneli.

Kontakta oss om du har frågor om samarbetet.

Micki & Friends

Köp alla våra produkter i vår webbshop!

Webbshop