Aktuellt

Hjälp andra barn genom att sprida #lekglädje

22 maj, 2017

För varje bild som taggas med #lekglädje och #childhood på instagram skänker Micki Leksaker 10 kronor till Childhoods viktiga arbete för barn i utsatthet!

Micki Leksaker har inlett ett samarbete med World Childhood Foundation för att bidra till organisationens viktiga arbete för utsatta barn. För varje bild som taggas med #lekglädje och #childhood på instagram skänker Micki Leksaker 10 kronor till Childhoods viktiga arbete för barn i utsatthet.

– Lek är livsviktigt för alla barn. Alla barn har rätt att leka och genom vårt samarbete med Childhood vill vi ge fler barn en trygg barndom, full av lek och kärlek. Vår vision är en roligare och bättre värld för våra barn. Det försöker vi skapa genom att göra leksaker som lockar fram lek, men också genom att bidra till arbete som ger utsatta barn bättre förutsättningar i livet. Därför har vi tagit fram kampanjen och initiativet #lekglädje till förmån för Childhood. I kampanjen lyfter vi nu varumärket Micki, i höst står Lundby och Skrållan i fokus, säger Kristin Stafström, marknadschef på Micki Leksaker.

Läs mer om kampanjen Dela din lekglädje!

 

Micki & Friends

Köp alla våra produkter i vår webbshop!

Webbshop