Det ska vara enkelt att vara återförsäljare av våra produkter! Här hittar du länkar till alla hjälpmedel som du som återförsäljare för oss på Micki Leksaker har tillgång till.

Om du har frågor eller vill bli återförsäljare av våra produkter, kontakta info@micki.se eller +46 470 70 41 50

Våra varumärken

Roliga, klassiska leksaker av mycket hög kvalitet. Leksakerna från Micki är formgivna i Sverige och lockar till lekglädje under många år framöver.
Lundby dockskåp är en klassisk leksak full av fantastiska möjligheter. Till de lekfulla dockskåpen finns det mängder av moderna möbler och andra tillbehör, så att barnen kan hitta lekglädjen i att skapa en helt egen, inspirerande värld.
Taldockan som älskas av generationer! Skrållans lekfullhet gör henne till en omtyckt lekkamrat, som dessutom talar fem olika språk. Till Skrållan och hennes dockkompisar kommer regelbundet nya roliga kläder och docktillbehör.
En tjejkompis för alla modeälskare! Från DesignaFriend kommer högkvalitativa dockor med alla de rätta detaljerna. Varje docka har ett unikt utseende, långt hår som går att styla och massor av moderiktiga kläder och accessoarer att köpa till.
Klassiska modellbilar i en stadig konstruktion av metall och plast. Från Siku kommer allt från snabba rallybilar och utryckningsfordon, till jordbruksmaskiner och tillhörande lekmiljöer.
Smarta leksaker för ett lekfullt lärande! Att leka och ha kul är det bästa sättet att lära dig nya saker. Med Strawbees plaströr och -kopplingar bygger du tusentals olika konstruktioner.
Första produktsläpp hösten 2019.