Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

Utöver de produkter vi själva designar och tillverkar marknadsför vi också leksaker från andra utvalda leverantörer; från barnböcker och kramdjur till leksaksbilar och pärlor. Kraven på kvalitet och säkerhet är förstås desamma som vi ställer på våra egna varumärken, eftersom bara det bästa är gott nog åt världens viktigaste människor.

Viking Toys

Viking Toys tillverkar säkra och hållbara leksaker av plast för barn mellan 1-6 år. Designen är enkel, med ett stort lekvärde och utrymme för barnen att använda och utveckla sin fantasi. Viking Toys arbetar efter sina fem S: Safe (säkra leksaker), Soft (mjuka leksaker), Strong (tåliga leksaker), Simple (enkla leksaker och Silent (tysta leksaker).

Mer information finns på www.vikingtoys.se

Barnböcker

I vår stora blandning av barnböcker finns något för alla åldrar. Pekböcker för de minsta, bilderböcker, böcker för sagostunden, och ungdomsböcker för de lite äldre barnen. Micki erbjuder ett brett urval från de ledande barnboksförlagen.

Läs mer på www.naturochkultur.se, www.raben.se och www.opal.se

Emek

I Emeks sortiment finns alla typer av Scanias och Volvos lastbilar i miniformat; timmerbilar, transportbilar, tipplastbilar, kranlastbilar, tankbilar och flera varianter av bilar för transport av olika saker. De högkvalitativa bilarna är i skala 1:25 och tillverkas i hållbar plast i Finland. Samtidigt som de är robusta och har ett högt lekvärde för de minsta lastbilschaufförerna, är bilarna tillräckligt detaljrika för vilken modellsamlare som helst.

Se hela bilparken på www.emek.fi

PLAYBOX 

A World full of Crafts är ett lekfullt sortiment av XL-pärlor och indianpärlor i alla regnbågens färger. Pärlorna kommer i flaskor, burkar och hinkar, och utöver dessa finns många färdigkomponerade pärlset i olika storlekar och med olika teman samt flera olika pysselset. www.playbox.se/

K’s Kids

Flera av de mjuka leksakerna i Mickis sortiment kommer från K’s Kids, vars sortiment består av allt från mjuka babyleksaker till aktivitetsleksaker. Wayne, Julia och Patrick är starka karaktärer som blivit älskade av många barn. På K's Kids website finns också Föräldrar support (Parents' Support center) som guidar föräldrar till hur man på bästa och mest pedagogiska sätt använder produkterna i barnens olika åldrar.  www.kskids.com/sv