Nyheter

Nya lekfulla förpackningar

17 december, 2013

-För oss är fantasi och lek det allra viktigaste, det vill vi att man ska känna redan vid butikshyllan, säger marknadschef Kristin Stafström. Vita förpackningar där produkterna själva får ta för sig är grunden i den nya förpackningslinjen. Eftersom fantasin och leken är det viktigaste i allt vi gör är förpackningarna även fyllda med härliga… Läs mer »

Hurra för Emil 50 år!

23 augusti, 2013

Emil i Lönneberga fyller 50 år i år. Vi firar honom med en ny Snickerboa och Emil- och Idafigurer som barnen kan leka med! Emils födelsedag firas på flera sätt under året. Bland annat kommer en ny animerad Emilfilm att ha biopremiär. Vi på Micki vill så klart fira Katthultsgossen på bästa sätt och bland… Läs mer »

Lisa Rinnevuo designar Lundbyhus till förmån för SOS Barnbyar

9 november, 2012

  Just nu ligger ett helt unikt Lundby dockskåp designat av konstnären Lisa Rinnevuo ute för auktion på Stockholms Auktionsverk. Alla pengar går till SOS Barnbyar!   Konstnären Lisa Rinnevuo finns sedan tidigare med som inslag i Lundbys dockskåp i form av tavlor till väggarna. Men den här gången sätter Lisa sin prägel på hela… Läs mer »

Lundby dockskåp 65 år – långväga entusiaster firar

13 september, 2012

Förra veckan fick Micki Leksaker i Gemla finbesök av We Love Lundby Club med medlemmar från USA, England, Spanien och Sverige. Det var Lundby dockskåps 65-årsjubileum som firades och till och med Amerikanska ambassaden i Stockholm skickade en födelsedagshälsning! -Detta är en dag vi aldrig kommer att glömma, säger Sue Morse, grundare av We Love Lundby… Läs mer »

Årets nya produkter!

30 maj, 2012

Micki Gourmet Med en modern och verklighetstrogen spis, läckra tillbehör och rejäla kockkläder vill vi slå ett slag för mer lek kring matlagning och bakning! I höst kommer en kampanj med tävling och annat skoj som fokuserar på just att Leka mer med maten! Men inte maten vi stoppar i magen så klart, utan maten… Läs mer »

Facebook ikon