Nyheter

Pippi fyller 70 år

13 april, 2015

I år fyller världens starkaste flicka 70 år! Det firar vi med nya Pippi-produkter och en helt ny Pippiwebb. På pippi.micki.se hittar du produktnyheter, kalastips och Pippi-pyssel! Välkommen in!  

Nytt samarbete med SOS Barnbyar

27 march, 2015

Micki Leksaker har inlett ett nytt två-årigt samarbete med SOS Barnbyar. Den här gången skänker vi, med hjälp av Lundby Dockskåp, 25 kr per sålt dockskåp till renovering av en barnby i västafrikanska Benin. Följ insamlingen på  här på www.micki.se,  och läs mer om insatsen här. 

Barnby byggs i Togo

2 february, 2015

Planeringen av den nya barnbyn i Bossangoa fick skjutas upp och till sist avbrytas helt och hållet, på grund av katastrofläget i Centralafrikanska Republiken. – Situationen i Bossangoa har under lång tid varit och är, även inom överskådlig framtid, mycket osäker. Byggföretaget har tvingats att  evakuera personal, och vi har tvingats till att avbryta byggnationen… Läs mer »

Läckra nyheter i köket!

25 august, 2014

Matprogrammen i tv och ett ökat intresse för matlagning och bakning gör att Micki fortsätter sin satsning på att vidareutveckla köksleken. Mickis nya Minikök i konceptet Micki Bistro har blivit en stor framgång. I samma koncept lanseras nu en spis som påminner mycket om en riktig spis. – Mickis tidigare röda spis har uppdaterats till… Läs mer »

Stallet engagerar

4 july, 2014

Ett stall med tre hästboxar och paddock är en av årets Micki-nyheter. Med tanke på att ridsportern är den näst största ungdomsidrotten i Sverige, efter fotboll, är det här en spännande satsning. -       Det finns för övrigt idag fler hästar i Sverige än mjökkor, säger Mikael Gustavsson, produktchef på Micki. Mickis stall har stor detaljrikedom,… Läs mer »