Nyheter

Stallet engagerar

4 july, 2014

Ett stall med tre hästboxar och paddock är en av årets Micki-nyheter. Med tanke på att ridsportern är den näst största ungdomsidrotten i Sverige, efter fotboll, är det här en spännande satsning. -       Det finns för övrigt idag fler hästar i Sverige än mjökkor, säger Mikael Gustavsson, produktchef på Micki. Mickis stall har stor detaljrikedom,… Läs mer »

Micki köper Magtoys

30 june, 2014

Micki Leksaker AB satsar på tillväxt på den svenska och nordiska marknaden genom förvärv av Magtoys AB. Genom förvärvet stärker Micki Leksaker sin ställning som en av Sveriges ledande leksaksleverantörer med fokus på klassiska leksaker. I sortimentet finns sedan tidigare bland annat Mickis klassiska träleksaker, varumärket Lundby dockskåp och licenser som Pippi och Emil.Nu breddas… Läs mer »

SOS Barnbyar och Micki agerar i katastrofen

16 may, 2014

 KAtastrofläget i centralafrikanska republiken gör det omöjligt att i nuläget bygga ”bullerbyn” i bossangoa. Men behovet av humanitärt stöd är stort. därför vill sos barnbyar omgående starta ett nödhjälpsprogram. – Jag har aldrig tidigare under mina tio år inom SOS Barnbyar varit med om att vi behövt bromsa ett projekt på grund av en våldsam konflikt, säger… Läs mer »

Nya lekfulla förpackningar

17 december, 2013

-För oss är fantasi och lek det allra viktigaste, det vill vi att man ska känna redan vid butikshyllan, säger marknadschef Kristin Stafström. Vita förpackningar där produkterna själva får ta för sig är grunden i den nya förpackningslinjen. Eftersom fantasin och leken är det viktigaste i allt vi gör är förpackningarna även fyllda med härliga… Läs mer »

Hurra för Emil 50 år!

23 august, 2013

Emil i Lönneberga fyller 50 år i år. Vi firar honom med en ny Snickerboa och Emil- och Idafigurer som barnen kan leka med! Emils födelsedag firas på flera sätt under året. Bland annat kommer en ny animerad Emilfilm att ha biopremiär. Vi på Micki vill så klart fira Katthultsgossen på bästa sätt och bland… Läs mer »